Cautare

6861 de rezultate pentru "acident rutier arad zona micalaca" (8.04 secunde)
Mai multe autoritati si organizatii din sectoarele transport cai ferate si transport rutier din 23 de state ale Uniunii Europene organizeaza astazi, 25 iunie a.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeazaa ca in aceasta dimineata, in jurul orei 11.00, un grav accident rutier a avut loc pe DN2, la kilometrul 129+400 de metri, in zona localitatii buzoiene Zarnesti.
Andreea Mantea a fost implicata, duminica seara, intr-un accident rutier in zona Brancoveanu din Capitala. Bruneta se afla la volanul automobilului ei, un BMW impreuna cu colegii de la emisiunea "Nunta cu surprize".
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca traficul rutier este intens pe DN 1 (Valea Prahovei), pe sensul catre Bucuresti se circula ingreunat, in coloana, in zona localitatilor Busteni si Azuga.
La data de 02 decembrie 2010, ofiteri din cadrul Politiei Sector 4 - Serviciul de Investigare a Fraudelor, impreuna cu agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 26 Politie si inspectori din cadrul Autoritatii Rutiere Romane - Bucuresti au actionat pe raza de competenta in zona Sos.
Primaria Sectorului 4 anunta ca circulatia din zona Pietei Unirii va fi restrictionata. ... Traficul rutier se inchide.
Circulatia rutiera a fost restrictionata in zona Pietei Unirii dupa ce sistemul rutier aflat deasupra planseului Unirii si a pasajului rutier Unirii s-a tasat, a anuntat Primaria Sectorului 4.
Politistii de la Rutiera si-au scos radarele pe sosele duminica si au incercat sa-i tempereze pe soferii care apasa prea mult pedala de acceleratie Politisti din cadrul Serviciului Rutier Dolj si de la Biroul Rutier Craiova au organizat duminica o actiune pentru prevenirea accidentelor cauzate de viteza excesiva pe drumurile din judet.
Politistii Biroului Rutier Craiova au organizat luni o actiune in trafic pentru prevenirea accidentelor rutiere provocate de soferii care nu respecta semnificatia culorilor semafoarelor, in numai patru ore fiind depistati 19 soferi care au trecut pe rosu.
Potrivit Codului Rutier, "participantii la trafic sunt obligati sa anunte administratorul drumului public ori cea mai apropiata unitate de politie atunci cand au cunostinta despre existenta pe drum a unui obstacol sau a oricarei alte situatii periculoase pentru fluenta si siguranta circulatiei".
In conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Generale a Municipiului Bucuresti, pentru efectuarea unor lucrari de reabilitare realizate de catre Apa Nova Bucuresti, incepand cu data de astazi, 23.11.2011, se va inchide traficul rutier pe Bd.
BMW-ul a fugit dupa impact Omul de televiziune Marius Dobrescu a fost victima unui accident rutier violent, in Capitala, pe strada Batistei de langa Intercontinental.
Acestea sunt utilizate pentru verificarea existentei si valabilitatii rovinietei pe dumurile pe care nu sunt amplasate sistemele de camere video fixe, pe sectoarele de drumuri nationale ce pot constitui rute ocolitoare ale punctelor fixe de control sau pe drumurile pe care se inregistreaza valori mai reduse ale traficului rutier, fara a exista o procedura prestabilita de amplasare (in functie de zona/drum/interval de timp), explica reprezentantii CNADNR.
Patru tineri cu varste intre 18 si 36 de ani au murit, iar altul de 16 ani a fost ranit, in noaptea de duminica spre luni, intr-un grav accident rutier produs in Bistrita-Nasaud, unde soferul de 18 ani al unui autoturism BMW inmatriculat in Italia a pierdut controlul volanului, masina izbindu-se de un stalp de electricitate, scrie timponline.ro.
TRAFIC RUTIER DEVIAT SAU RESTRICTIONAT, PARTIAL, CA URMARE A LUCRARILOR LA INFRASTRUCTURA RUTIERA: ... Virtutii - zona Lukoil; ... - sa nu opreasca ori sa stationeze in locuri unde ar putea impiedica desfasurarea normala a traficului rutier;
Adaugam la acestea inca un numar de cazuri, raportate din tari din zona noastra geografica. ... Mai multi locuitori din Blankya, zona Sofia, raportasera observarea unor OZN-uri. ... Inainte de a ajunge in zona aeroportului, a facut o intoarcere scurta spre stanga si s-a asezat direct pe sol.
O serie de intentii mai vechi privind obiectivele din zona Padurii Girboavele, Zatun si Vladesti, a revenit in actualitate pentru conducerea Consiliului Judetului Galati. Astfel, pentru Padurea Girboavele exista un plan de transformare a ei in zona de agrement, CJ intentionind sa refaca intreaga zona.
De asemenea se vor asfalta aleile studentesti din zona strazii Domneasca, drumul de legatura intre satul Filesti si Sidex, capatul de troleu din Micro 19, drumul de acces catre Stadionul "Dunarea", trecerea bac de la Bulevardul Faleza.
In curand, primaria va transforma in zona rezidentiala 300 de hectare de teren aflate de-a lungul centurii ocolitoare de nord a orasului. ... Spre norocul proprietarilor de pamanturi de aici, in curand zona va deveni construibila, iar preturile proprietatilor ar putea sari in aer.
In urmatoarele luni, in domeniul turistic din zona transfrontaliera Dolj-Pleven vor fi investiti aproximativ 50.000 de euro.
google-analytics.com